Auping bedtafeltje - Auronde

Vanaf € 250

Stijlvol tafeltje als aanvulling op uw Auping Auronde ledikant. Mooi meegekleurd met uw Auping ledikant zorgt dit ledikant voor een extra oppervlakte voor uw wekker, boek of bril. Het tafeltje komt in 3 verschillende formaten: laag, middel en hoog.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:
Merk
Auping
Aantal Lades
geen lades
Hoogte
48 cm / 34 cm / 41,5 cm
Verkrijgbaar op een breedte van
35 cm
Diepte
42 cm

Stijlvol tafeltje als aanvulling op uw Auping Auronde ledikant.

Mooi meegekleurd met uw Auping ledikant zorgt dit ledikant voor een extra oppervlakte voor uw wekker, boek of bril. Het tafeltje komt in 3 verschillende formaten: laag, middel en hoog. Deze passen op volgorde op de Auping auronde 1000, 1500 en 2000/3000.

Standaard is dit nachtkastje in een van de vele vol-lak kleuren van Auping beschikbaar. Wilt u echter een van de nieuwe beits kleuren van Auping dan is dit ook geen probleem. Voor de beits kleuren is een meerprijs van €25,- van toepassing.

Deelbare Auping Auronde? Geen probleem!

Speciaal voor de deelbare variant van het ledikant Auronde kan dit nachttafeltje worden voorzien van een set wieltjes, waardoor deze eenvoudig meebeweegt bij het uitschuiven het ledikant. Hiervoor wordt een meerprijs van €25,- gerekend.

Auping lectuurhouder

De Auping Auronde tafeltjes zijn standaard voorzien van boorgaten voor het plaatsen van een Auronde lectuurhouder.
Deze lectuurhouder is gemaakt van gebogen staal in de kleur aluminium. Meerprijs: €75,-

Het nachtkastje is geschikt voor het dragen van normaal gewicht. Advies is om tot maximaal 25 kg te plaatsen i.v.m. buiging of breken.

Ook interessant