Auping bedpoot - Essential verhogingspoot

€ 150

Til uw Auping essential ledikant naar grotere hoogte. Deze verhogings- bedpoot is speciaal ontworpen om onder het Auping essential ledikant te passen. De set bestaat uit 4 losse opzet stukken mee gekeurd met uw Auping Essential ledikant.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:

Til uw Auping essential ledikant naar grotere hoogte. Deze verhogings- bedpoot is speciaal ontworpen om onder het Auping essential ledikant te passen.

De set bestaat uit 4 losse opzet stukken mee gekeurd met uw Auping Essential ledikant. Maar voor een mooie twist kunt u deze poten in een andere kleur laten maken als uw bedombouw. Hiermee geeft u een persoonlijke en unieke twist aan jouw auping Essential.

Til uw Auping Essential naar grotere hoogte

Bij een tweepersoons uitvoering moet ook de middensteun onder het bed worden verhoogt. Hiervoor is een verhoogte middensteun verkrijgbaar. Dit geld alleen voor een nabestelling, niet wanneer u de verhogingspoten direct bij het ledikant aanschaft.

Meerprijs: €50,-


Let op! Gekocht voor 1 Maart 2018?

Voor het verhogen van een Essential ledikant die voor 1 Maart 2018 is gekocht, dient een complete set nieuwe poten besteld te worden. Hier wordt, afhankelijk van de leeftijd van het ledikant, geen meerprijs voor verrekend. Het is echter wel belangrijk dit aan te geven, daar de verhogingsset alleen passend is voor een Essential ledikant die na 1 maart 2018 is aangeschaft.

Vraag naar de specificaties en mogelijkheden in de winkel.

Ook interessant