Auping Ledikant - Auping Noa

Vanaf € 1.435

Auping Noa Bed, Een oase van rust Het Auping Noa bed is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou. Auping viert een geschiedenis van design met een duurzaam en nieuw design ledikant.

Lees meer

Private shopping
Onze Auping collectie vindt u in:
Merk
Auping
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm / 90 x 200 cm / 80 x 200 cm / 80 x 210 cm / 90 x 210 cm / 90 x 220 cm / 100 x 210 cm / 100 x 200 cm / 120 x 200 cm / 80 x 220 cm / 100 x 220 cm / 120 x 210 cm / 120 x 220 cm / 140 x 210 cm / 140 x 200 cm (2 ligvlakken) / 140 x 210 cm (2 ligvlakken) / 140 x 220 cm (2 ligvlakken)
Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Vlak / Elektrisch Verstelbaar / Handmatig verstelbaar / 1-Motorig Elektrisch / 3-Motorig Elektrisch / Zonder bodems/matrassen
Hoogte
31 cm / 36 cm
Hoofdbord
Geen, optioneel leverbaar tegen meerprijs
Matras
Niet inbegrepen, diverse opties mogelijk
Voetbord (keuze uit)
Geen
Materiaal
Hout
Materiaal Details
Gelaagd berkenhout met eiken fineer
Poot
Massief eiken poten; optioneel met wiel leverbaar

Auping Noa Bed, Een oase van rust

Het Auping Noa bed is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou.

Auping viert een geschiedenis van design met een duurzaam en nieuw design ledikant. Het jaar 2020 is met liefde aan het Auping Noa bed gewerkt, en het resultaat mag er zeker zijn. Een stijlvol en gedetailleerd hoofdbord matchen het mooi afgeronde ombouw en de fraaie ronde poten. Een subtiel gefreesd randje maakt het design af. Het bed ademt rust en heeft alleen maar zachte vormen en hoeken. Er zit een bijzondere golf in het ontwerp, hierdoor creëert het een een geborgen gevoel en geeft het meer lucht aan de slaapkamer. Met een knipoog in de poten door de achterste te vervangen door een wiel maak je het Auping Noa bed helemaal eigen.

We stellen het ledikant graag samen naar jouw wensen. Informeer naar de mogelijkheden in onze winkel in Krimpen aan den IJssel. Onze slaapadviseurs kunnen u alles vertellen over comfort opties en alle kleurstalen zijn aanwezig in de winkel. Op deze manier bent u verzekerd van een bed dat perfect aansluit bij uw wensen en slaapkamer.

Zien we je binnenkort?

Het hoofdbord lijkt te zweven

Het hoofdbord van het Auping Noa bed lijkt simpel, maar is het allerminst. Het is de kracht van het design en lijkt te zweven.

Doordat het hoofdbord verticaal is opengewerkt worden de elegante en licht gebogen details geaccentueerd. Het maakt het bed luchtiger en een stuk subtieler. Uiteraard kan dit hoofdbord ook dicht worden geleverd.

Dicht Hoofdbord v.a. €660,-
Opengewerkt Hoofdbord v.a. €890,-

Door een verborgen steun onder het bed lijkt het hoofdbord achter de ombouw te zweven. De 'oren' van het hoofdbord lijken om je heen te krullen. Hierdoor nodigt het uit om tegen aan te kruipen en geeft het een geborgen gevoel. Helemaal fijn en welkom voor een kopje thee of gewoon samen ontspannen.


Draai je gerust nog eens om

Een bijzonder designelement van Auping Noa is het houten wiel.

Auping houdt niet van half werk. Wanneer een design een knipoog verdient dan doen ze dat met overgave. Zo ook het wiel onder dit ledikant. Het Auping Noa bed ziet er zo niet alleen mooi uit, maar is ook extra functioneel. Het wiel draait namelijk écht!

Dit is erg handig voor wanneer je iets achter het bed laat vallen, of de kamer opnieuw wilt inrichten. Vrijheid ten top!

Set van twee wielen (laag), meerprijs: €400,-
Set van twee wielen (hoog), meerprijs: €550,-

Oersterk en duurzaam beukenhout

De keuze voor hout is heel bewust. Dit natuurlijke materiaal past goed bij de vormen van het bed en is ook nog eens heel duurzaam. Beukenhout is namelijk supersterk en gaat erg lang mee.

Doordat het materiaal zo lang meegaat, voorkomen we dat je bed weer bij het afval belandt. En dat is belangrijk want bij Auping willen we zo min mogelijk materiaal verspillen.

De kleuren van Noa

Het bed kan afgewerkt worden in 6 beitskleuren. Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze kleuren allemaal even zacht en rustig. Ze passen perfect bij het Scandinavische ontwerp.

  • Balanced oak
  • Midnight black oak
  • Soft white oak
  • Chocolate brown oak
  • Dark blue oak
  • Chalk grey oak

Deens design by Eva Harlou

Het Auping Noa bed is ontworpen door de Deense architect en ontwerpster Eva Harlou. Eva is afgestudeerd aan de Aarhus School of Architecture in 2003. Haar Scandinavische gevoel voor vorm, functionaliteit en schoonheid zie je terug in al haar ontwerpen.

“Ik wilde een bed ontwerpen dat zowel Auping als mijn Deense architectuur achtergrond vertegenwoordigt. De eenvoudige en functionele details op het frame, het hoofdbord en de poten geven het bed zijn kenmerkende uitstraling. Ik heb gewerkt aan een bed dat klassiek oogt, dat gemakkelijk in veel verschillende interieurs past en dat lang meegaat. Het ontwerp omarmt ons dagelijks leven en alle magische momenten die daarbij horen. Gekaderd in een mooi, functioneel en verantwoord ontwerp.” 

Met liefde gemaakt in Deventer

Auping maakt al meer dan 135 jaar al haar bedden in de energie neutrale fabriek in Deventer. Dit zie je onder andere terug aan de afwerking, het oog voor detail en de kwaliteit. Ervaar de rust van écht doordacht design en kom het ledikant ervaren in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel.

Door de perfecte matras samen te stellen bij dit ledikant bent u verzekerd van een goede nachtrust. Zo slaapt u niet alleen heerlijk, maar heeft u ook rust in de slaapkamer. Het oog wil ten slotte ook rust.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen