Brinker Carpets

Vloerkleden voor in de slaapkamer | Brinker Carpets bij Droomvlucht Slaapcomfort

Maak uw slaapkamer compleet met een vloerkleed of karpet van hoge kwaliteit. Maak kennis met Brinker Carpets bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Een goed gevoel, dat is waar Brinker keer op keer naar streven bij het samenstellen van de diverse vloerkleed collecties. Sinds 2001 is Brinker continu in ontwikkeling om vloerkleden aan te kunnen bieden van de beste materialen en de hoogste kwaliteit. Expertise en vakmanschap staan hoog in het vandaal. Met de mooiste garens zorgen getalenteerde mensen voor een uniek vloerkleed.

De FEELGOOD Collection By Brinker kenmerkt zich door een uitgebreide collectie van de hoogste kwaliteit handgeweven karpetten in vele kleuren.


Vloerkleden voor in de slaapkamer 

We zijn allemaal opzoek naar een sfeervolle en comfortabele slaapkamer. Maar heeft u wel eens aan vloerkleden gedacht?

In de zoektocht naar goed slaapcomfort en een prettige beleving in de slaapkamer wordt veel stil gestaan bij het bed. Logisch, hier slaapt én ontspant u tenslotte. Maar dit laatste is toch waar de meeste mensen moeite mee hebben. Otnspannen.

Hoe zorgt u voor de juiste sfeer en rust in de kamer? Hoe vermijdt u een té koele en kille sfeer en voegt u warmte en comfort toe? Vloerkleden zijn dé manier om dit te doen. En daar weten we bij Droomvlucht Slaapcomfort u alles over te vertellen.

Het beste advies over slaapcomfort

Brinker: vloerkleden van hoge kwaliteit

Brinker Carpets presenteert in 2022 een unieke collectie 'Feel Good' karpetten. Vloerkleden voor in de slaapkamer van hoge kwaliteit.

De naam Feelgood spreekt voor zichzelf. Ze zijn gemaakt om u een goed gevoel te geven. Daarom worden de vloerkleden van Brinker met passie geselecteerd en geproduceerd. Kenmerkend voor de collectie vloerkleden zijn de hoge kwaliteit en de grote keuze in kleuren en materialen. Door de vele kleuren, maten en wevingen is er een collectie beschikbaar die bij elke slaapkamer te combineren is. Een heuze eye catcher van hoge kwaliteit dus.

Een groot deel van de vloerkleden collectie van Brinker is handgemaakt. Hierbij moet u denken aan een samenspel tussen verschillende geselecteerde garens en materialen zoals Nieuw Zeelandse wol, katoen, polyester, her-gebruikte PET garens, jute en Linnen. 


Brinker Carpets; werelds bij u thuis 

De vloerkleden van Brinker worden geproduceerd door wevers van over de hele wereld.

De prachtige handgeknoopte vloerkleden uit India en Roemenië, Patchwork vintage en print kleden uit Turkije, machinaal geweven kleden uit Belgiê en zelfs vloerkleden van eigen bodem. Ervaar de wereldse schoonheid en het plezier van Feelgood by Brinker Carpets bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen.