Pullman Boxspring Express London

Vanaf € 3.399

Ontdek de Pullman boxspring Express London. Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen.

Lees meer

Private shopping
Onze Pullman collectie vindt u in:
Actie

Gratis bedverlichtingsset t.w.v. € 255,-

Ontvang een bedverlichtingspakket bij aanschaf van een complete Pullman Express boxspring cadeau.

Dit is een kwaliteitsproduct van het merk

Merk
Pullman

Getoonde prijs is gebaseerd op boxspringcombinatie bestaande uit:

Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm
Hoofdbord
Express London
Poot
Standaard potenset Pullman
Matras
Express Colour
Topdek matras
Pullman Silverline Comfortschuim

Producteigenschappen

Hoofdbord Hoogte
116 cm
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 22 cm
Topdek matras hoogte
ca. 8 cm

Opties

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Matras(sen)
7-zone honingraad pocketveer
Stofgroep
Standaard stof

Ontdek de Pullman boxspring Express London.

Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat. Het hoofdbord London is eigentijds en toch klassiek. De subtiele stiksels geven een warme en zachte uitstraling aan de boxspring. 

Uw Pullman boxspring Express London in 4 stappen.

1. Uw matras

Uitgerust wakker worden begint bij de keuze voor het juiste matras. Alle Pullman matrassen worden voorzien van een kwalitatief hoogstaand gezoneerde Pocketvering welke u ondersteuning op maat geven. Kies het Pullman Express matras met een unieke Honingraat pocketveer voor een stevig ligcomfort met een zeer soepele schoudercomfortzone. U heeft hier de keuze uit 3 hardheden: Standard, Firm en Extra Firm. Of kier de Express Luxe matras met het exclusieve InSide Pocket interieur voor een soepel ligcomfort met extra ondersteuning waar uw lichaam meer ondersteuning verdient. Kies hier uit 2 hardheden; Standard en Firm. Combineer uw matras met een comforttopper voor het optimale comfort.

Meerprijs:

Matras Express Luxe
€200,- per matras

2. Uw Express boxspring bodem

De Pullman boxspring express is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: Vlak of elektrisch verstelbaar.

De vaste boxspring heeft een duurzaam en massief vuren houten frame. De verstelbare boxspring is voorzien van een draadloze afstandsbediening en anti-slip. Zo vindt u moeiteloos de perfecte houding om bijvoorbeeld te lezen of te ontbijten.


3. Vindt uw ideale comfort

Dankzij de luxe Silverline comforttopper is het comfort van deze boxspring geheel naar wens samen te stellen.

U heeft bij de Pullman Express boxspring keuze uit 4 verschillende topdek matrassen. Standaard is de boxspring voorzien van een comforttopper met een comfortschuim kern. Hierdoor is het comfort iets steviger. De comforttoppers met Latex of Natuurlatex zijn weldadig zacht en zorgen voor optimale conformiteit en vocht regulatie. De meeste luxe comforttopper bevat pocketveren, waardoor uw lichaam extra ondersteuning krijgt. Alle comforttoppers zijn verkrijgbaar met split, waardoor het mogelijk blijft om de twee matrassen onafhankelijk van elkaar te verstellen. De comforttopper is eenvoudig op te maken, te keren en te luchten. Daarnaast zorgt de comforttopper er voor dat de overgang tussen de twee matrassen minder voelbaar is. 

Meerprijs

Topper latex
€150,-
Topper Natuurlatex
€300,-
Topper Pocket
€800,-

4. Bepaal uw eigen stijl

Pullman staat voor kwaliteit en keuze vrijheid. U bent de baas van het eindresultaat.

Hoofdbord, bekleding, pootjes; u kunt uw Pullman precies de look geven die bij uw interieur stijl past. Daarnaast kunt u kiezen uit 3 hoofdborden, het strakke hoofdbord Express Leeds, het robuuste hoofdbord Express Liverpool of het eigentijds klassieke hoofdbord Express London. Zorg er voor dat ook het laatste detail klopt. Zowel houten, zwart cilindrische of luxe poten vormen de finishing touch van uw persoonlijke Pullman.

Meerprijs

Luxe poten
€100,- per set.

Kom langs en laat u informeren

De Pullman boxspring express London is te bewonderen in onze beddenwinkels in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel.

Onze adviseurs staan voor u klaar om u alle opties en mogelijkheden te laten zien en ervaren. Kom langs of maak een afspraak en overtuig uzelf van de kwaliteit en uitstraling van de Pullman boxspring Express London.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen